Artikler om heilpraktik

Det gode kvindeliv - om behandling af kvindesygdomme med homøopati. Liv og Sjæl 2009.

Detox med homøopati - om at bruge forskellige homøopatiske midler til at afgifte lever, nyrer, lymfesystem og hud. Artiklen er fra Liv & Sjæl nr. 2 2012.

Chok og oversansning er en artikel om hvordan man kan bruge homøopati til at behandle chokreaktioner og reaktioner på at der sker for meget (fx på rejser). Artiklen er fra Liv & Sjæl nr. 4 2012.

Heilpraktik. Artikel om hvad heilpraktik er og hvordan en heilpraktiker arbejder. Lysstrejfet 2010.

Irisanalyse anno 2010. Artikel om nyeste  internationale forskningsresulater inden for irisanalayse. Kimbladet 2010.
Artikler om biografiarbejde

Den røde tråd. Artikel om biografiarbejde for voksne. Liv og Sjæl 2011.

Artikel om biografiarbejde med fokus på temaer fra perioden 0-7 år. Fra tidsskriftet Steinerskolen nr. 2/2011.

Biografiarbejde - den første syvårsperiode. En artikel om de typiske temaer, som alle mennesker stilles over for i den første del af livet. Pimpegryden 2010.

Artikler om antroposofi

Planeter, organer og følelsesliv, artikel i Nyt Aspekt forår 2017.Den tabte uskyld - når små børn udsættes for overgreb. Artikel om hvad overgreb gør ved små børn og hvordan børnene reagerer fysik og sjæleligt. Pimpegryden 2009.


Udsatte børn - hvem er de? Artiklen fra Steinerskolen handler om udsatte børn, som vi har svært ved at få øje på.


Artikler om seksualitet og overgreb

Organer i chok. Artikel  om hvordan det påvirker et menneske, at blive udsat for overgreb i barndommen. Nyt Aspekt 2010 og 2011.

Seksuelle overgreb - artikel i Lysstrejfet nr. 6/2011.

Overgreb og udviklingshæmning. Artikel om overgreb og udviklingshæmning, og om udfordringerne i at støtte udviklings-hæmmedes seksualitet. Nerthus 2009.

Sund seksualitet og opdragelse. Om at tackle børn og unges seksualitet ud fra en antroposofisk betragtning. Steinerskolen 2010.

Den lille forskel. Artikel om antroposo-fiens syn på forskellen mellem mand og kvinde med fokus på kvindesygdomme. Nyt Aspekt 2011.


Artikler om børn

Antroposofisk belysning af børns søvn og hvordan problemer med søvn kan behandles med homøopati, Pimpegryden september 2017.

Børnesygdomme og vaccinationer er en artikel om, hvordan det virker ind i børnene, når vi vaccinerer dem mod børnesygdomme. Pimpegryden 2012.